Zullen we kennismaken?

Als jullie klaar zijn om samen serieus aan jullie relatie te gaan werken… als jullie samen moedig en dapper de confrontatie aandurven met alles wat jullie relatiegeluk in de weg staat… als jullie bereid zijn om samen jullie relatie weer de aandacht te geven die ze verdient… als jullie gemotiveerd zijn om samen weer iets moois en waardevols van jullie relatie te maken… en als jullie op zoek zijn naar een relatie- en gezinstherapeut om jullie daarin bij te staan, een therapeut die bij jullie past, dan wil ik jullie graag begeleiden!

Maar… hoe kunnen jullie nu weten of ik wel de juiste therapeut ben om jullie te begeleiden? Beschik ik wel over de nodige deskundigheid, ben ik wel voldoende ervaren om jullie relatie te kunnen verbeteren? Hebben jullie een ‘klik’ met mij?

Er is maar één manier om de antwoorden te vinden op deze belangrijke vragen: elkaar ontmoeten.

Zullen we kennismaken?

Ben ik de juiste relatie- en gezinstherapeut voor jullie?

Je ziel blootleggen en jezelf kwetsbaar opstellen is niet altijd even makkelijk. Je gevoelige kant laten zien kan best eng zijn. Het is dus niet iets wat je overal zomaar even doet. Toch is dat wel wat er nodig is om aan jullie relatie te kunnen werken. Je openstellen lukt beter als je je thuis en veilig kunt voelen bij de degene bij wie je dat doet. En zeker bij het herstellen van je relatie moet je 100% vertrouwen kunnen stellen in je EFT-therapeut.

Kennismaken kan op twee manieren

Als jullie met mij kennis willen maken, kunnen jullie kiezen uit de volgende twee manieren:

  • Manier 1:
    Eerst een informatieavond bezoeken en daarna een persoonlijk kennismakingsgesprek plannen. De informatieavond en het persoonlijk kennismakingsgesprek zijn beiden vrij van kosten en vrijblijvend.
  • Manier 2:
    De informatieavond overslaan en meteen een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek plannen. Let op: hier zijn wel kosten aan verbonden…

De eerste manier heeft mijn voorkeur. Waarom? Jullie kunnen dan al op korte termijn langskomen om te ervaren of relatie- of gezinstherapie bij mij wel iets voor jullie is. Ik heb namelijk elke week een informatieavond: de ene week voor stellen, de andere week voor gezinnen.

Eerst naar de informatieavond?

Misschien hebben jullie het al gemerkt, het is momenteel heel druk. Veel therapeuten hebben lange wachttijden, dat geldt op dit moment ook voor mij. Ik kan me voorstellen dat jullie dat vervelend vinden, zeker als jullie het liefst zo snel mogelijk aan de slag willen met jullie relatie.

Door informatieavonden aan te bieden wil ik de wachttijd voor een eerste oriënterende ontmoeting met mij verkorten. Het is de makkelijkste manier om op korte termijn met mij kennis te maken, een eerste indruk te krijgen van wie ik ben, wat ik doe en vooral hoe ik het doe.

De informatieavond is klein, overzichtelijk en laagdrempelig!

Ik organiseer elke week een informatieavond. De ene week voor stellen die geïnteresseerd zijn in relatietherapie en de andere week voor gezinnen die interesse hebben in gezinstherapie. Per avond is er ruimte voor maximaal drie geïnteresseerde stellen of één gezin. Ik houd het graag klein, overzichtelijk en laagdrempelig.

Deze eerste ontmoeting is geen sessie of groepstherapie. Het is een mogelijkheid voor mij om uitleg te geven over relaties en relatie- en gezinstherapie in het algemeen en bij mij in het bijzonder. Mijn aanpak als therapeut is namelijk een tikkeltje anders dan anders, een tikkeltje eigenwijs misschien ook … Verder wil ik alle algemene vragen beantwoorden waar jullie waarschijnlijk mee zitten. Zeker als relatie- of gezinstherapie iets nieuws of onbekends is voor jullie. Daarom is het ook van belang dat jullie samen naar de informatieavond komen, als stel samen met je partner en als gezin samen met alle betrokken gezinsleden.

Als de informatieavond jullie goed bevallen is, kunnen jullie een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen. Voor bezoekers van de informatieavonden is het persoonlijk kennismakingsgesprek vrij van kosten en vrijblijvend, dus maak daar gebruik van!

Liever meteen een persoonlijk kennismakingsgesprek?

Jullie kunnen er uiteraard voor kiezen om de informatieavond over te slaan en meteen een persoonlijk kennismakingsgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek ontvang ik jullie zonder andere stellen, zo kunnen we elkaar meteen in een vertrouwelijke sfeer beter leren kennen. In dit openhartige gesprek kunnen we nagaan of we een ‘klik’ hebben.

We gaan meteen aan het werk!

Het kennismakingsgesprek is weliswaar vrijblijvend, maar we gaan wel meteen aan het werk. Ik wil graag weten wat er binnen jullie relatie speelt, welke stappen jullie graag zouden willen ondernemen om jullie relatiegeluk te herstellen en hoe ik daarin van betekenis kan zijn. Dit gesprek zal een goede voorproef zijn van de wijze waarop een sessie bij mij verloopt.

Tijdens het gesprek begeleid ik jullie in een eerste poging om elkaar weer te vinden en elkaar weer te zien. Ik zal mijn best doen om jullie te laten merken dat die mens waarvan je zoveel houdt er nog steeds is, maar waarschijnlijk bedolven ligt onder een hoop levenspuin. Dát kunnen zien, en zelf gezien kunnen worden, creëert verbinding. En dat is mooi, want verbinding is een belangrijk onderdeel van jullie relatiegeluk. Ik wil graag dat jullie relatie aan het einde van dit gesprek waardevoller is dan aan het begin!

Jullie hoeven tijdens of direct na het kennismakingsgesprek geen enkel besluit te nemen. Aan het einde van het gesprek geef ik jullie alle besproken informatie op papier mee en dan mogen jullie in alle rust thuis samen bespreken of een traject volgen met mij als jullie therapeut wel of niet iets voor jullie is. En mocht dat niet zo zijn: geen probleem, even goede vrienden!

Interesse in een kennismaking?

Willen jullie je aanmelden voor de informatieavond? Of toch liever meteen een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen?

Dat kan! Ik wil graag met jullie met jullie kennismaken.

Via het online afsprakensysteem kunnen jullie je direct en gemakkelijk aanmelden voor de informatieavond of een afspraak maken voor een gesprek zonder eerst een informatieavond te bezoeken. Jullie ontvangen per e-mail een bevestiging.

Ik zorg voor verse thee en koffie en kijk ernaar uit om met jullie kennis te maken, jullie zijn van harte welkom!

Aanmelden voor de informatieavond?

Willen jullie graag eerst langskomen voor een oriënterende ontmoeting?

Dat kan! Kom gerust naar de informatieavond.
Jullie zijn van harte welkom!

Aanmelden informatieavond

Kennismakingsgesprek aanvragen?

Willen jullie liever meteen een openhartig gesprek in een privé sfeer?

Fijn! Vraag een kennismakingsgesprek aan.
Ik wil graag met jullie kennismaken!

Kennismakingsgesprek aanvragen