Ben ik de juiste relatie- en gezinstherapeut voor jullie?

Je ziel bloot leggen en jezelf kwetsbaar opstellen is niet even altijd makkelijk. Het lukt vaak beter als je je thuis en veilig kunt voelen bij de degene bij wie je dat doet. Je laten bijstaan in het herstellen van relatie werkt nu eenmaal beter als je je EFT therapeut vertrouwd. Maar, hoe kunnen jullie nu weten of ik wel de juiste relatie- en gezinstherapeut ben om jullie te begeleiden bij het verbeteren van jullie relatie?

Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met mij

De juiste therapeut is iemand die deskundig is en waar jullie een ‘klik’ mee hebben. Er is maar één manier om dit na te gaan en dat is om persoonlijk kennis te maken. Daarom bied ik jullie de mogelijkheid om door middel van een kennismakingsgesprek kennis met mij te maken. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we elkaar nader leren kennen en nagaan of we gezamenlijk een  ‘klik’ hebben. Jullie kunnen zien en ervaren wie ik ben en hoe ik werk. Daarnaast zal ik uitleg geven over Emotionally Focused Therapy (EFT) en de verschillende trajecten binnen de Praktijk voor Hechte Relaties.  Ook wil ik graag weten wat er speelt binnen jullie relatie en welke stappen jullie graag zouden willen ondernemen. Uiteraard krijgen jullie alle mogelijkheid om vragen te stellen.

Even goede vrienden!

Jullie hoeven tijdens het kennismakingsgesprek geen enkel besluit te nemen. Aan het einde van het gesprek geef ik jullie alle besproken informatie op papier mee en mogen jullie in alle rust thuis samen bespreken of een traject volgen met mij als therapeut iets voor jullie is. En mocht dat niet zo zijn: Even goede vrienden!

Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Dat is mogelijk!

Via het onderstaande afsprakensysteem kunnen jullie direct en gemakkelijk een afspraak reserveren in mijn agenda. Na het reserveren ontvangen jullie per e-mail een bevestiging.

Ik werk van dinsdag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:00. Afspreken in de avond kan op woensdagen van 20:00 tot 21:30. Op zaterdagen werk ik van 10:00 tot 14:00.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten! 🙂

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek