De Praktijk voor Hechte Relaties

Mijn praktijk, De praktijk voor Hechte Relaties, is niet zomaar weer een willekeurige spreekkamer. In mijn ogen is het werkplaats of een smederij, waar daadwerkelijk aan het herstel en de verbetering van relaties wordt gewerkt. Ik beschrijf mijn praktijk als volgt:

“De Praktijk voor Hechte Relaties is een praktijk gespecialiseerd in relatie- en gezinstherapie.

Hier werk ik met veel liefde aan het oplossen van relatieproblemen die zich afspelen tussen partners, of binnen gezinnen en families.

Het is een veilige plek waar stellen aan hun relatie kunnen werken.  Hier is ruimte om aan elkaar te vertellen wat er speelt. Om met de ander te delen hoe zij zich voelen. Om te zeggen wat ze eigenlijk niet durven te zeggen…

Hier mogen zij al hun twijfels, al  hun onzekerheden en al hun angsten over hun relatie op tafel leggen. Op deze plek mogen ze hun wonden laten zien en de pijn die zij daarbij voelen. Hier is o.k. om kwetsbaar te zijn en om het even niet te meer te weten.

Hier staan zij er niet alleen voor. Samen met hen ga ik op zoek naar de ander. Ik sta ze bij als je aan de ander vertellen dat, wat er ook speelt: ”Ik hou van jou, ook al is het nu moeilijk. Ik wil heel graag gelukkig met jou zijn. Ik heb je nodig…” Op deze plek help ik stellen elkaar weer te bereiken.

Als een stel het wil is hier van alles voor hun relatie mogelijk. Als zij bereid zijn er zelf en samen aan te werken en bereid zijn er zelf en samen voor te gaan…

Hier is een plek waar stellen hun relaties weer kunnen helen en gezond kunnen maken.”

Waarom moeilijk als het samen kan…

Als specialist op het gebied van gezinnen en relaties zet ik me in om relaties weer hecht en verbonden te maken. Soms is er echter meer nodig. Soms kunnen partners of gezinsleden wel een extra steuntje in de rug gebruiken.

Ik raad ze dan aan om één of meerdere gesprekken te hebben met Jeroen Rietveld en Wick Lichtveld. Jeroen en Wick, respectievelijk psycholoog en coach, verstaan de kunst om iemand weer als mens in zijn kracht te zetten als geen ander.  Ik werk dan ook al geruime tijd met veel plezier met hen samen.

Ik laat ze zich even voorstellen…

Veldsterkte

Jeroen Rietveld
Wick Lichtveld

Neem jij je persoonlijke ontwikkeling serieus? Wij Ook!

Wij zijn Jeroen Rietveld en Wick Lichtveld, samen Veldsterkte. Goed dat je je verder wilt ontwikkelen en je kwaliteiten maximaal wilt benutten, wij helpen je daar graag bij. Dat doen we allebei vanuit onze eigen professionele achtergrond en expertise; aanvullend, compleet, altijd gedreven en met oprechte, persoonlijke aandacht. Maar dat lukt alleen, we draaien daar niet omheen, als jij dat wilt. Veldsterkte zorgt voor de professionele steun in de rug, is wegwijzer en inspiratiebron, maar jij blijft de regisseur van je eigen succes, de weg ernaartoe leggen we samen af!