Relatietherapie, een goede manier om aan jullie relatie te werken

Samen in relatietherapie gaan is een goede manier om aan jullie relatie te werken. De relatietherapie die ik toepas is gebaseerd op de Emotionally Focussed Therapy (EFT) methode. Deze vorm van relatietherapie is bewezen effectief.

Blijvend resultaat, geen ‘quick fix’

Mijn aanpak is praktisch en altijd afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Het is niet mijn insteek om aan jullie te gaan trekken of duwen, maar ik vind het niet erg om jullie uit je comfortzone te halen indien dat nodig is. Hoe dan ook, mijn aanpak is altijd respectvol, liefdevol  en integer. Ik committeer mij aan jullie relatiegeluk. Ik ga voor blijvend resultaat, niet voor de ‘quick fix’.

Ik werk met een diversiteit aan stellen. Het maakt niet uit of jullie kort of lang bij elkaar zijn, hetero of homoseksueel zijn, of wat jullie leeftijd, religie, cultuur of opleidingsniveau is.

Emotionally Focused Therapy relatietherapie

Samen in relatietherapie

Samen in relatietherapie gaan kan bij mij volgens de volgende twee trajecten:

  • Het basistraject voor EFT relatietherapie, of
  • Het intensieve traject voor EFT Relatietherapie.

Hoe gaan we van start?

Eerst dienen jullie een kennismakingsgesprek aan te vragen. Na uw aanvraag neem ik binnen een werkdag contact met jullie op om een afspraak te plannen.

Het doel van het kennismakingsgesprek is om vrijblijvend met elkaar kennis te maken en te kijken of het klikt. Tijdens het gesprek geef ik uitleg over mijn werkwijze en beantwoord ik al jullie vragen.

Belangrijk om te weten: Als één van de volgende zaken zich afspeelt binnen jullie relatie dan dienen we tijdens het kennismakingsgesprek te onderzoeken in hoeverre de EFT methode de juiste manier is om aan jullie relatie te werken:

  • een affaire die nog steeds gaande is,
  • drugs- of drankverslaving,
  • lichamelijk geweld.

Wat te doen bij drempelvrees

Sommige stellen willen wel onder begeleiding werken aan hun relatie, maar durven om allerlei redenen nog niet zo goed. Lees wat jullie aan deze drempelvrees kunnen doen.

Neem gerust contact op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek aanvragen