Voorbereiding kennismakingsgesprek

Beste lieve mensen,

Het begint met die eerste stap…

Die hebben jullie nu gezet! Het aanvragen van een kennismakingsgesprek is de eerste stap naar een andere relatie, een relatie waar jullie gelukkig van worden.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we elkaar nader leren kennen en nagaan of er een ‘klik’ is. Daarnaast zal ik uitleg geven over EFT relatietherapie en hoe ik bij De Praktijk voor Hechte Relaties te werk ga. Ook wil ik graag weten wat er speelt binnen jullie relatie zodat we samen kunnen bepalen welke mogelijke stappen ondernomen kunnen worden.

Voorbereiding

Bereid het gesprek voor door voor jezelf de volgende vragen te beantwoorden:

Waar gaat het volgens mij op dit moment mis in onze relatie?
Hoe draag ik er zelf aan bij dat het mis gaat?
Wat is de reden waarom ik misschien in relatietherapie wil?
Wat hoop ik door middel van relatietherapie te bereiken?

Belangrijk om te weten

 • Schoenen uit…
  In de praktijk worden er geen schoenen gedragen. Ik vraag jullie dus bij de ingang om jullie schoenen uit te doen. Is dat omdat ik de vloer en het de vloerkleden wil sparen? Nee joh! Je schoenen uitdoen brengt al een bepaalde vorm van ontspanning en vrijheid met zich mee. Je voelt je sneller thuis en beter op je gemak. Ik vind dat essentieel voor onze gesprekken. Wil je het liefst niet op blote voeten of sokken en heb je leuke, warme, knusse pantoffels, comfort socks of binnenslippers, dan mag je die natuurlijk ook aan. Neem ze dus gerust mee.
 • Parkeergelegenheid
  Er kan gratis geparkeerd worden.
 • Receptie in de avond en in het weekend
  In het weekend en in de avond is er geen receptie. Bel me even op (06 107 280 14) als jullie er zijn en dan kom ik jullie bij de ingang halen.
 • Afspraak afzeggen of verplaatsen
  Het beheren van de gemaakte afspraken kan gemakkelijk via het afsprakenoverzicht in Mijn Afspraken.

Hebben jullie nog vragen?

Neem indien er nog vragen of onduidelijkheden zijn gerust contact met me op. Ik ben het beste bereikbaar via Whatsapp, Signal of e-mail. 🙂

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Reginald