Beste lieve mensen,

Het begint met die eerste stap…

Die hebben jullie nu gezet! Het aanvragen van een kennismakingsgesprek is de eerste stap naar een andere gezinsrelatie… een gezinsrelatie waar iedereen in jullie gezin gelukkig van wordt… een gezinsrelatie waar iedereen mag zijn wie ze zijn en een volwaardig deel uitmaken van jullie gezin!

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we elkaar eerst nader leren kennen. Zo kunnen we nagaan of er een ‘klik’ is. Het is van belang dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en de veiligheid ervaart om zich vrij te kunnen uiten. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we ons best doen om die sfeer samen te creëren.

Tijdens kennismakingsgesprek zal ik ook uitleg geven over gezinstherapie en hoe ik bij De Praktijk voor Hechte Relaties te werk ga. Ik ben benieuwt naar wat er speelt binnen jullie gezin. Ik wil graag weten waar jullie vast lijken te lopen. Als dat helder is kunnen we samen bepalen welke mogelijke stappen ondernomen kunnen worden om jullie gezinsrelatie weer liefdevol, warm en waardevol te maken.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Voorbereiding

Bereid het gesprek voor door voor jezelf de volgende vragen te beantwoorden:

 • Waar loopt ons gezin volgens mij op dit moment vast?
 • Hoe draag ik er zelf aan bij dat ons gezin vast loopt?
 • Wat is de reden waarom ik misschien in gezinstherapie wil?
 • Wat hoop ik door middel van gezinstherapie te bereiken?

Belangrijk om te weten

 • Schoenen uit…
  In de praktijk worden er geen schoenen gedragen. Ik vraag jullie dus bij de ingang om jullie schoenen uit te doen. Is dat omdat ik de vloer en het de vloerkleden wil sparen? Nee joh! Je schoenen uitdoen brengt al een bepaalde vorm van ontspanning en vrijheid met zich mee. Je voelt je sneller thuis en beter op je gemak. Ik vind dat essentieel voor onze gesprekken. Wil je het liefst niet op blote voeten of sokken en heb je leuke, warme, knusse pantoffels, comfort socks of binnenslippers, dan mag je die natuurlijk ook aan. Neem ze dus gerust mee.
 • Parkeergelegenheid
  Er kan gratis geparkeerd worden.
 • Receptie in de avond en in het weekend
  In het weekend en in de avond is er geen receptie. Bel me even op (06 107 280 14) als jullie er zijn en dan kom ik jullie bij de ingang halen.

Afspraak afzeggen of verplaatsen

De gemaakte afspraken beheren kan gemakkelijk via het afsprakenoverzicht in Mijn Afspraken.

Hebben jullie nog vragen?

Neem indien er nog vragen of onduidelijkheden zijn gerust contact met me op. Ik ben het beste bereikbaar via Whatsapp of e-mail. 🙂

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Reginald