Testimonials

Waar wij het vertrouwen waren kwijtgeraakt hielp Reginald ons dat weer te vinden…


Vertrouwen is voor ons het sleutelbegrip. Waar wij het vertrouwen waren kwijtgeraakt hielp Reginald ons dat weer te vinden, in ons zelf en in elkaar. Dan voelden wie ieder op onze eigen manier dat hij begreep waar we elk tegen aanliepen én dat hij er voor ons allebei was. Dat hij precies dat kon zeggen wat ons hielp. Hij gaf ons zijn vertrouwen en kreeg het onze. Door wie hij is: warm, vriendelijk, aandachtig, met een hart voor mensen en met de juiste woorden.

Effectiviteit van het traject……………9

Aanpak van de relatietherapeut…….9

Kwaliteit van de sessies………………..9

Totaaloordeel………………………………9

Zouden jullie Reginald verder aanbevelen? Zonder twijfel!


I & G, Rotterdam

Waar wij het vertrouwen waren kwijtgeraakt hielp Reginald ons dat weer te vinden…2018-07-24T02:57:42+02:00

Wij zijn er absoluut rijker van geworden…


Reginald weet op een oprechte, betrokken en passende manier de (privé) cursus ‘Houd me Vast’ vorm te geven. Hij nam tijdens de gesprekken de rust en de tijd om met ons te kijken wat er precies speelt en hoe wij daarmee omgaan. Vervolgens kan hij goed inzichtelijk maken wat er gebeurt en hoe je de verbinding met elkaar kunt (weer) vinden. Wij zijn blij dat we dit traject bij Reginald aan zijn gegaan en zijn er absoluut rijker van geworden.

Effectiviteit van het traject……………8
Aanpak van de relatietherapeut…………..8
Kwaliteit van de sessies………………..8
Totaaloordeel………………………….8

Zouden jullie Reginald verder aanbevelen? Ja!

W & N, Gouda

Wij zijn er absoluut rijker van geworden…2018-07-24T03:01:08+02:00

Wij staan nu samen op de bergtop…

Van een uitzichtloze situatie waar wij zelf niet meer uitkwamen, toch nog besloten om EFT aan te gaan. Bij onze eerste ontmoeting met Reginald voelde het gelijk goed. We voelden ons op ons gemak bij hem en dat vonden wij heel belangrijk om dit samen met hem aan te gaan. Reginald respecteerde ons allebei om wie wij waren. Hij oordeelde nooit of had een mening over iets. Hij was neutraal. Reginald gaf ons handvatten om elkaars emoties beter te leren begrijpen. Samen zijn we door een diep dal gegaan om vervolgens samen weer omhoog te klimmen. Reginald was er om ons te sturen tijdens onze klim, maar uiteindelijk moesten we het samen doen. En ja, wij staan nu samen op de bergtop. Een bergtop waar we weer samen stapelverliefd zijn op elkaar. En natuurlijk hebben we nog weleens een dip, maar door de handvatten weten we daar weer samen uit te komen. Met dank aan Reginald.

 

Effectiviteit van het traject……………9

Aanpak van de relatietherapeut…………..9

Kwaliteit van de sessies………………..9

Totaaloordeel………………………….9

 

Zouden jullie Reginald verder aanbevelen? Ja!

 

T & S, Berkel en Rodenrijs

Wij staan nu samen op de bergtop…2017-05-11T00:01:01+02:00

Wij zouden hem aan iedereen aanbevelen

Reginald is een heel fijn en open persoon waarbij je je op je gemak voelt en je open durft te zijn. Hij is zeer flexibel in het maken van afspraken zeker omdat wij kinderen hebben en niet altijd een oppas. Hij gaat niet verder met de volgende stap als alles nog niet besproken is en Reginald is zeker niet van de klok, dus wanneer het langer nodig was dan bleven we soms wel een uur langer in gesprek met elkaar. Hij benoemt goede voorbeelden uit de praktijk zodat we precies begrijpen wat hij bedoelt. Wij zouden hem aan iedereen aanbevelen. Juist ook bij stellen met een multicultureel gezin omdat hij je soms dan net wat beter begrijpt.

 

Effectiviteit van het traject………………….7

Aanpak van de relatietherapeut…………..8

Kwaliteit van de sessies………………………9

Totaaloordeel……………………………………8

 

Zouden jullie Reginald verder aanbevelen? Ja!

 

A & J, Zoetermeer

Wij zouden hem aan iedereen aanbevelen2018-05-08T23:43:17+02:00

Een fijne, doortastende en daarnaast gezellige therapeut

Kalm, vertrouwd, luchtig en oprecht geïnteresseerd. Reginald heeft veel passie voor zijn vak, dit straalt hij uit. Hij leert je kritisch en eerlijk naar jezelf en (de dynamiek met) je partner te kijken. Hij leert je hoe je processen/cycli kunt herkennen en hoe je deze kunt doorbreken.
Een fijne, doortastende en daarnaast gezellige therapeut, geen afmattende onaangename sessies maar alles op ons eigen tempo. Een aanrader. Hartelijk dank!

 

Effectiviteit van het traject……………8

Aanpak van de relatietherapeut…….9

Kwaliteit van de sessies………………..8

Totaaloordeel…………………………….. 8

 

Zouden jullie Reginald verder aanbevelen? Ja!

 

N & T, Berkel en Rodenrijs.

Een fijne, doortastende en daarnaast gezellige therapeut2018-05-08T23:44:11+02:00

Het heeft ons bewust gemaakt in ons doen en laten naar elkaar toe.

Wij zijn erg blij dat wij de stap genomen hebben om deze therapie te starten. Het heeft ons bewust gemaakt in ons doen en laten naar elkaar toe. Reginald is in staat om met een rustige en zachte aanpak diep door te dringen tot je gevoel (dat gevoel waarvan je niet meer weet dat je het hebt). Hij is in staat die deksel weer open te draaien waardoor je ‘gevoel’ weer toelaat.

 

Effectiviteit van het traject……………7

Aanpak van de relatietherapeut…….9

Kwaliteit van de sessies………………..9

Totaaloordeel………………………………9

 

Zouden jullie Reginald verder aanbevelen? Ja!

F & O, Zoetermeer

Het heeft ons bewust gemaakt in ons doen en laten naar elkaar toe.2018-05-08T23:45:25+02:00

Omdat we allebei niet zomaar op wilden geven…

Door allerlei omstandigheden leek onze relatie zijn uiterste houdbaarheidsdatum voorbij te zijn gegaan. Omdat we allebei niet zomaar op wilden geven en we er zelf duidelijk niet uit konden komen hebben we gekozen voor de HMV methode. Onze coach Reginald heeft ons gedurende enige maanden begeleid. Geen wondermiddel of rocket science, gewoon vooral een spiegel voorhouden over wie je bent, wat je voelt en of je je partner daar in mee kan nemen. Geen druk tijdens de coaching anders dan die van onze eigen bereidheid om wat aan onze relatie te doen.

 

Na een intake gesprek vonden eerst elke week en daarna tweewekelijks sessies plaats. In deze sessies leerden wij vooral over onszelf en welke middelen je aan kunt wenden om de emotionele verbinding weer te vinden. Reginald heeft ons daarbij uitstekend op weg geholpen door ons te laten zien hoe het werkt in een relatie en op welke manier die emotionele verbinding tot stand komt.

 

Een relatie blijft niet vanzelf goed, daar moet aan gewerkt worden. Wij hebben baat gehad bij de HMV methode en de goede coaching van Reginald.

 

D & H, Zoetermeer

Omdat we allebei niet zomaar op wilden geven…2017-05-11T00:12:07+02:00

Beter met elkaar kunnen praten en overleggen

Reginald heeft destijds mijn partner en ik geholpen om onze interactie met elkaar duidelijk te maken en te verbeteren. Dit heeft geleid tot een situatie waarin wij beter met elkaar hebben kunnen praten en kunnen overleggen. Daarmee hebben wij een besluit kunnen nemen om persoonlijk verder te kunnen zonder verwijten en kunnen werken aan een goede relatie of dat nu wel of niet samen is.

 

Kortom een zeer doortastende en vriendelijk persoon die ons op onze manier geholpen heeft om op een juiste manier te kunnen communiceren en besluiten te kunnen nemen. Ik ben hem daar erg dankbaar voor.

 

R,  Alphen aan de Rijn

Beter met elkaar kunnen praten en overleggen2018-05-08T23:46:26+02:00

We vonden het waard om te zien of ons huwelijk nog een kans had…

In een relatie van 16 jaar sluipen er ongemerkt gewoonten en karakters in die bij ons resulteerde in een echte crisis. Toch vonden wij het beiden waard om met hulp van een coach/bemiddelaar eens te zien of ons huwelijk nog een kans had. Al langer merkten we verwijdering van elkaar, zelfs om te stoppen met de relatie.

 

Via een contact zijn wij bij Reginald terecht gekomen en wij zijn beiden door hem geraakt.

 

Zaken die bij ons maar bleven hangen, gedrag wat je van jezelf niet zag, gemis van vertrouwen we zijn het samen met Reginald aangegaan. De weg heeft echt flinke hobbels gehad, kruispunten waarbij de een of de ander niet verder kon of wilde, zijn overgestoken.

 

Van het moment dat we graag weer naar hem toegingen om zaken te bespreken, zijn we uiteindelijk op het punt beland dat wij elkaar aankeken en aangaven niet goed te weten wat we die keer kwamen doen. Kortom ons lek is boven gekomen.

 

Reginald heeft met zijn imposante verschijning , zijn luisterend oor en gerichte vragen ons op het goede pad gezet. Zoals wij onze draak hebben beslecht is mede te danken aan Reginald. Hij geeft je een gevoel dat je er mag zijn, warm en aandacht gevend, ieder werd benaderd op een eigen manier en je kreeg de ruimte. Reginald heeft de gave je echt te zien, heeft een enorm analytisch vermogen en brengt de problemen met een eenvoudig voorbeeld tot de kern. Daarbij gebruikt hij zijn optimistische kijk op het leven en de nodige humor.

 

Voor makkelijk kwamen we niet, maar het is nu niet moeilijk om verder te kunnen.

 

Reginald, ontzettend bedankt!

 

R. & A. – Nieuwerkerk aan de IJssel

We vonden het waard om te zien of ons huwelijk nog een kans had…2018-05-08T23:47:32+02:00

Als de liefde er nog is maar de relatie niet meer werkt…

Als de liefde er nog is maar de relatie niet meer werkt… We waren beland in het dal dat scheiden heet; net op tijd ontdekten wij EFT. Dankzij de intensieve en confronterende sessies met Reginald hervonden we elkaar en leerden we ook veel van onszelf. De ontspannen houding van Reginald gaf ons zelfvertrouwen gedurende de therapie. Het heeft ons sterker gemaakt en we genieten weer van elkaar en ons mooie gezin.

 

C. & A. – Nieuwerkerk aan de IJssel

Als de liefde er nog is maar de relatie niet meer werkt…2018-05-08T23:48:56+02:00