Mijn tarieven zijn per sessie, niet per uren en minuten…

Het herstellen van relaties is mensenwerk. Het laat zich niet vangen in uren en minuten. Om die reden werk ik ook niet op basis van uren en minuten. Ik werk op basis van sessies. Bij jullie binnenkomst zet ik geen timer aan, ik zet koffie of thee.

Ik wil dat jullie iedere sessie iets waardevols bereikt hebben, dat er een stap gezet is. Ik wil dat jullie als stel of gezin iedere sessie met een tevreden gevoel afsluiten, met de moed om verder te bouwen aan jullie relatie.

Relatietherapie zonder onderbroken te worden door een klok

Tarieven

Ik vind het belangrijk dat we in alle rust aan de sessie beginnen.  Geen haast. Tijdens de sessie krijgen jullie mijn onverdeelde aandacht en toewijding. We gaan aan het werk zonder onderbroken te worden door een klok. Een sessie bij mij duurt minimaal 90 minuten en indien nodig, langer. Hoeveel langer? Dat vind ik niet zo interessant.

Dit zijn de tarieven inclusief 21% btw:

Kennismakentarief 
Vrijblijvend kennismakingsgesprek:Gratis
Relatie- en Gezinstherapieper sessie
Basis traject:
traject van 2 maanden bestaande uit 1 intake + 4 sessies + 1 nazorgsessie
€ 140,-
Intensief traject:
traject van 6 maanden bestaande uit 1 intake + 11 sessies + 1 nazorgsessie
€ 130,-
Relatieherstel na ontrouw:
traject van 6 maanden bestaande uit 1  intake + 11 sessies + 1 nazorgsessie
€ 140,-
Losse (vervolg)sessie:€ 150,-
Groepstherapieper persoon
Alleen in relatietherapie:
5 bijeenkomsten + 1 nazorgbijeenkomst
€ 285,-
Relatiecursus ‘Houd me Vast’per stel
Privécursus:
cursus van 3 maanden bestaande uit 8 sessies + 1 nazorgsessie, incl. materiaal
€ 840,-
Groepscursus:
8 bijeenkomsten + 1 nazorgbijeenkomst, incl. materiaal
€ 575,-
Hulp bij een relatiecrisistarief
Relatiecrisisgesprek€ 320,-

Belangrijk om te weten

Ik ben ook beschikbaar in de avond, in het weekend of aan huis

Niet iedereen kan gedurende normale werkuren vrij nemen voor onze sessies. Daar heb ik begrip voor. Daarom ben ik ook beschikbaar in de avond (na 18:00) of in het weekend. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Voor sessies in de avond geldt een toeslag van € 20,- per sessie. Voor sessies in het weekend geldt een toeslag van € 30,- per sessie.

In sommige gevallen kom ik bij jullie thuis. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. De situatie bij jullie thuis dient zo te zijn dat we in een privésfeer goed aan de slag kunnen zonder afgeleid of gestoord te worden. Voor sessies aan huis geldt een toeslag van € 30,- per sessie.

Er is geen wachtlijst

Ik maak geen gebruik van een wachtlijst. Een afspraak maken kan altijd. Check even in mijn online agenda welk moment jullie het beste uitkomt.  In mijn agenda kunnen jullie meteen een afspraak reserveren voor een kennismakingsgesprek.

Je bent ook welkom als je minder te besteden hebt

Het gezin is de hoeksteen van de maatschappij en een hechte relatie is de basis van het gezin. Daarom vind ik dat relatietherapie en gezinstherapie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor stellen en gezinnen die het minder breed hebben en ook graag aan hun relatie willen werken. Stellen en gezinnen die over een minimapas, zoals de Zoetermeerpas of de Ooievaarspas, beschikken bied ik daarom de mogelijkheid voor een aangepast tarief een traject te volgen.

Afspraken afzeggen of verplaatsen

Ik werk volgens afspraken. Gemaakte afspraken zijn niet vrijblijvend. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het 48 uur van tevoren weten, dan kan ik een ander stel inplannen.

Verdere praktische informatie

Na de eerste sessie ontvangen jullie een factuur voor het door jullie gekozen traject. Indien jullie gebruik hebben gemaakt van avond- of weekendsessies dan worden de bijbehorende toeslagen later per factuur in rekening gebracht.

Interesse in een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem gerust contact op.

Kennismakingsgesprek aanvragen