Mijn tarieven zijn per sessie, niet per uren en minuten…

Het herstellen van relaties is mensenwerk. Het laat zich niet vangen in uren en minuten. Om die reden werk ik ook niet op basis van uren en minuten. Ik werk op basis van sessies. Bij jullie binnenkomst zet ik geen timer aan, ik zet koffie of thee.

Ik wil dat jullie iedere sessie iets waardevols bereikt hebben, dat er een stap gezet is. Ik wil dat jullie als stel of gezin iedere sessie met een tevreden gevoel afsluiten, met de moed om verder te bouwen aan jullie relatie.

Relatietherapie zonder onderbroken te worden door een klok

Tarieven

Ik vind het belangrijk dat we in alle rust aan de sessie beginnen.  Geen haast. Tijdens de sessie krijgen jullie mijn onverdeelde aandacht en toewijding. We gaan aan het werk zonder onderbroken te worden door een klok. Een sessie bij mij duurt minimaal 90 minuten en indien nodig, langer. Hoeveel langer? Dat vind ik niet zo interessant.

Dit zijn de tarieven inclusief 21% btw:

Kennismakentarief 
Vrijblijvend kennismakingsgesprek:Gratis
Relatie- en Gezinstherapieper sessie
Basis traject:
traject van 2 maanden bestaande uit 1 intake + 4 sessies + 1 nazorgsessie
€ 140,-
Intensief traject:
traject van 6 maanden bestaande uit 1 intake + 11 sessies + 1 nazorgsessie
€ 130,-
Relatieherstel na ontrouw:
traject van 6 maanden bestaande uit 1  intake + 11 sessies + 1 nazorgsessie
€ 140,-
Losse (vervolg)sessie:€ 150,-
Groepstherapieper persoon
Alleen in relatietherapie:
5 bijeenkomsten + 1 nazorgbijeenkomst
€ 285,-
Relatiecursus ‘Houd me Vast’per stel
Privécursus:
cursus van 3 maanden bestaande uit 8 sessies + 1 nazorgsessie, incl. materiaal
€ 840,-
Groepscursus:
8 bijeenkomsten + 1 nazorgbijeenkomst, incl. materiaal
€ 575,-
Hulp bij een relatiecrisistarief
Relatiecrisisgesprek€ 320,-

Meer over de tarieven…

Ik ben ook beschikbaar in de avond, in het weekend of aan huis

Niet iedereen kan gedurende normale werkuren vrij nemen voor onze sessies. Daar heb ik begrip voor. Daarom ben ik ook beschikbaar in de avond (na 18:00) of in het weekend. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Voor sessies in de avond geldt een toeslag van € 20,-. In het weekend geldt een toeslag van € 30,- per sessie.

In sommige gevallen kom ik bij jullie thuis. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. De situatie bij jullie thuis dient zo te zijn dat we in een privésfeer goed aan de slag kunnen zonder afgeleid of gestoord te worden. Voor sessies aan huis geldt een toeslag van € 30,- per sessie.

Je bent ook welkom als je minder te besteden hebt

Het gezin is de hoeksteen van de maatschappij en een hechte relatie is de basis van het gezin. Daarom vind ik dat relatietherapie en gezinstherapie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor stellen en gezinnen die het minder breed hebben en ook graag aan hun relatie willen werken. Stellen en gezinnen die over een minimapas, zoals de Zoetermeerpas of de Ooievaarspas, beschikken bied ik daarom de mogelijkheid voor een aangepast tarief een traject te volgen.

Facturatie

Na de eerste sessie ontvangen jullie een factuur voor het door jullie gekozen traject. Indien jullie gebruik hebben gemaakt van avond- of weekendsessies dan worden de bijbehorende toeslagen later per factuur in rekening gebracht.

Ook belangrijk om te weten…

Er is geen wachtlijst

Ik maak geen gebruik van een wachtlijst. Een afspraak maken kan altijd. Check even in mijn online agenda welk moment jullie het beste uitkomt.  In mijn agenda kunnen jullie meteen een afspraak reserveren voor een kennismakingsgesprek.

Afspraken afzeggen of verplaatsen

Ik werk volgens afspraken. Gemaakte afspraken zijn niet vrijblijvend. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het 48 uur van tevoren weten, dan kan ik een ander stel inplannen. Afspraken afzeggen of verplaatsen kan via het afsprakenoverzicht in Mijn Afspraken.

Schoenen uit…

In de praktijk worden er geen schoenen gedragen. Ik vraag jullie dus bij de ingang om jullie schoenen uit te doen. Is dat omdat ik de vloer en het de vloerkleden wil sparen? Nee joh! Je schoenen uitdoen brengt al een bepaalde vorm van ontspanning en vrijheid met zich mee. Je voelt je sneller thuis en beter op je gemak. Ik vind dat essentieel voor onze gesprekken.

Wil je het liefst niet op sokken en heb je leuke, warme, knusse pantoffels, comfort socks of binnenslippers, dan mag je die natuurlijk ook aan. Neem ze dus gerust mee.

Interesse in een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem gerust contact op.

Kennismakingsgesprek aanvragen