Effectieve relatietherapie in Zoetermeer.

Verloopt jullie relatie moeizaam? Lopen de ruzies en irritaties tussen jullie hoog op? Lijkt het er op dat jullie elkaar emotioneel in de steek laten? Willen jullie je relatie graag een positieve wending geven en zijn jullie op zoek zijn naar relatietherapie in Zoetermeer, dicht bij Leidschenveen, Ypenburg, Pijnacker, Nootdorp, Waddinxveen en omstreken? Dan zijn jullie van harte welkom bij de Praktijk voor Hechte Relaties.

Negatieve patronen doorbreken

Relatieproblemen ontstaan door negatieve patronen die maar niet doorbroken worden. Als partners werken jullie, waarschijnlijk onbewust, samen om die negatieve patronen in stand te houden. Graag sta ik jullie bij in het in kaart brengen van jullie negatieve patronen. Immers, als jullie je patronen kennen kunnen jullie samenwerken om die patronen bewust te doorbreken.

Als relatietherapeut maak ik gebruik van de Emotionally Focused Therapy methode van Sue Johnson. Deze methode is bewezen effectief in het doorbreken van negatieve patronen en al vele stellen hebben er baat bij gevonden. Jullie kunnen bij mij terecht voor: EFT-relatietherapie, Intensieve Relatiebegeleiding, Gezinstherapie en de relatiecursus ‘Houd me Vast’.

Effectieve relatietherapie in de buurt van Leidschenveen, Ypenburg, Pijnacker, Nootdorp, Waddinxveen en omstreken.

Relatietherapie die aangenaam is.

Als het minder gaat binnen jullie relatie dan hang je dat natuurlijk niet aan de grote klok. Je wil een relatietherapeut waar jullie je veilig voelen, die begrip toont voor jullie situatie en jullie het vertrouwen geeft dat jullie je relatie weer hecht kunnen maken. In mijn praktijk voor relatietherapie in Zoetermeer is er ruimte om je gevoelens, je frustraties en je pijn te uiten. Bij mij is er ruimte om je jezelf te zijn. Jullie kunnen je hart bij mij uitstorten. Ik zal onbevangen naar jullie luisteren en met jullie aan het werk gaan om jullie weer emotioneel aan elkaar te verbinden.

In mijn praktijk voor relatietherapie in Zoetermeer wil ik dat werken aan jullie relatie als iets aangenaams en prettigs wordt ervaren. Ik wil graag dat ieder stel met relatieproblemen beseft dat ze zich niet hoeven te schamen. Integendeel zelfs, ik vind het te prijzen dat ze het lef hebben hun relatie weer in goede banen te leiden.

Vraag een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Ik nodig jullie van harte uit om eens kennis te komen maken mij. Op die manier kunnen we samen nagaan of er een ‘klik’ is en of ik de juiste relatietherapeut ben voor jullie.

Dus,

  • Vragen jullie je af hoe ik te werk ga?
  • Willen jullie gewoon meer informatie?
  • Willen jullie direct een afspraak maken?

Vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of neem per e-mail of telefonisch contact op. Ik hoor graag van jullie en kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten.

Neem gerust contact op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek aanvragen