Op zoek naar een relatietherapeut in Den Haag, Voorburg, Leidschendam of Zoetermeer?

Verloopt jullie relatie stroef? Zijn er meer ruzies en irritaties in jullie relatie dan jullie lief is? Lijkt het er op dat jullie emotioneel vervreemd van elkaar raken? Willen jullie je relatie weer een positieve wending geven en zijn jullie op zoek zijn naar een goede relatietherapeut? Het liefst een relatietherapeut in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer of omstreken? Dan zijn jullie van harte welkom bij de Praktijk voor Hechte Relaties.

Ik ben Reginald Markes, relatietherapeut gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy (EFT). Jullie kunnen bij mij terecht om het vertrouwen, de veiligheid en de verbinding binnen jullie relatie te herstellen. Als gedegen EFT-relatietherapeut met een voorliefde voor het oplossen van relatieconflicten die zich afspelen tussen partners, of binnen gezinnen en families, sta ik jullie graag bij. Jullie kunnen bij mij terecht voor: EFT-relatietherapieIntensieve Relatiebegeleiding en de relatiecursus ‘Houd me Vast’.

De Praktijk voor Hechte Relaties is gevestigd in Zoetermeer. Vanuit Den Haag, Voorburg en Leidschendam is de praktijk makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is de praktijk bereikbaar. Komen jullie met de auto dan zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen.

Contactgegevens

relatietherapeut in den haag

Relatietherapie die aangenaam is…

Als het niet goed gaat binnen je relatie hang je dat niet aan de grote klok. Het is niet iets wat je bij iedereen even makkelijk kwijt kan. Als je het om een relatietherapeut gaat dan wil je iemand waarmee je een klik hebt,  iemand die je dat die persoon je gevoelens, je frustraties en je pijn begrijpt.

Je wil een relatietherapeut met geduld die je het vertrouwen geeft dat jullie je relatie weer op de rit kunnen krijgen, iemand die jullie begeleidt in het weer herstellen en helen van jullie relatie.

Dat maakt relatietherapie bij mij zo aangenaam. Ik neem voor ieder stel de tijd en jullie relatie alsmede jullie zelf krijgen mijn volledige aandacht. Ik werk niet met een belletje dat na een uur gaat. Ik heb een tarief per sessie en niet per uur, dus jullie kunnen rustig, zonder tijdsdruk in de comfortabele stoelen zitten.

Ik ben eerst mens van vlees en bloed en pas daarna relatietherapeut. En dat is ook de manier waarop ik jullie wil bijstaan en begeleiden.

Kosteloos en vrijblijvend kennismaken met mij?

Ik nodig jullie van harte uit om eens kennis te komen maken mij. Tijdens een luchtig en openhartig gesprek kunnen we samen nagaan of er een ‘klik’ is tussen ons en of ik de juiste relatietherapeut ben voor jullie.

Dus, al jullie…

  • meer willen weten over mijn werkwijze,
  • gewoon wat meer informatie willen over relatietherapie, of
  • direct een afspraak willen maken,

vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.  Telefonisch of  e-mail contact opnemen kan natuurlijk ook.. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Neem gerust contact op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek aanvragen