Op zoek naar een EFT-relatietherapeut in de buurt van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk of Rotterdam?

Zijn jullie op zoek naar ervaren relatietherapeut en wonen jullie in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk of Rotterdam? Dan zijn jullie van harte welkom in mijn praktijk in Zoetermeer waar ik jullie graag bij sta in het weer herstellen van jullie liefde en het weer hecht maken van jullie relatie.

Relatieproblemen ontstaan als twee mensen die zielsveel van elkaar houden elkaar niet meer kunnen vinden. Hun relatie wordt een wirwar van emoties en ze hebben moeite deze wirwar te ontrafelen. Als de één dit doet, reageert de ander zo. Als de één dit zegt, reageert de ander weer zo.

Als relatietherapeut gespecialiseerd in de EFT methode van Sue Johnson help ik jullie deze wirwar te ontrafelen en, belangrijker nog, te begrijpen hoe jullie steeds samen deze wirwar creëren.  Deze methode is bewezen effectief en al vele stellen hebben er baat bij gevonden.

Relatietherapie die aangenaam is…

De vuile was van je relatie buiten hangen doe je niet bij iedereen. Het liefst wil dat er een klik is met de relatietherapeut waarbij je dat doet. Je wil je er veilig voelen. Je wil dat je gevoelens, je frustraties en je pijn begrepen worden. Je wil een relatietherapeut die je begrijpt en je het vertrouwen geeft dat jullie relatie weer herstelt kan worden.

Ik wil dat relatietherapie als iets prettigs ervaren wordt. Ik wil graag dat ieder stel met relatieproblemen zich realiseert dat ze zich nergens voor hoeven te schamen. Integendeel, ze doen juist hun best om hun gekreukelde relatie weer recht te strijken.

Bij mij is er ruimte om je jezelf te zijn. Jullie kunnen je hart bij mij uitstorten. Ik zal onbevangen naar jullie luisteren er daarna met jullie aan het werk gaan om jullie weer emotioneel aan elkaar te verbinden.

Dit is precies wat relatietherapie bij ons mij aangenaam maakt. Ik ben eerst mens van vlees en bloed en pas daarna EFT-relatietherapeut. En dat is ook de manier waarop ik jullie zal bijstaan.

Een effectieve aanpak

Tijdens de sessies ga ik samen met jullie aan de slag om jullie elkaar weer te laten begrijpen en jullie weer in verbinding te brengen. We kijken naar jullie negatieve gedragspatronen en hoe jullie daar aanpassingen in kunnen brengen. We bekijken ook hoe oude zere plekken nu nog een effect hebben op jullie relatie en hoe jullie die pijn verzacht of zelfs weggenomen kan worden. Zo bouwen we aan een veilige en hechte relatie. De trajecten die jullie bij mij kunnen volgen zijn EFT-relatietherapie, de relatiecursus ‘Houd me Vast’ en Intensieve Relatiebegeleiding.

Neem gerust contact met mij op. Ik hoor graag van jullie…

  • Vragen jullie je af hoe ik te werk ga?
  • Willen jullie gewoon wat meer informatie voor jullie zelf of iemand die jullie dierbaar is?
  • Willen jullie direct een afspraak maken?

Vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan of neem per e-mail of telefonisch contact met ons op. Tijdens de sessies wordt de telefoon niet aangenomen, maar er kan altijd een bericht ingesproken worden op de voice-mail. We bellen binnen 24 uur terug.

Neem gerust contact op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek aanvragen