Bedankt voor jullie vertrouwen.

Het is niet makkelijk om een onbekende derde mee te laten kijken in jullie relatie. Wat in jullie jullie relatie gebeurt is van jullie saampjes en behoeft jullie intieme bescherming van vertrouwen en respect. Toch kunnen er in een relatie gebeuren waarbij het baat heeft als een derde meekijkt. Een derde die met evenveel respect en vertrouwen jullie relatie benadert als jullie zelf.

Graag wil ik jullie bedanken dat ik voor jullie die derde mocht zijn en voor het vertrouwen dat jullie in mij gesteld hebben.

Ook bedankt voor jullie openheid, eerlijkheid en inzet tijdens de sessies. Het zijn deze aspecten die mij in staat stelden jullie te helpen het relatiegeluk te creëren die jullie voor ogen hadden.

Het was een eer om jullie te mogen begeleiden.

Hoe hebben jullie relatietherapie bij mij ervaren?

Jullie mening is belangrijk voor mij! Ik hecht veel waarde aan hoe jullie mijn begeleiding als relatietherapeut hebben ervaren.  Om mijn eigen vaardigheden en de tevredenheid van de stellen waarmee ik werk te blijven verbeteren wil ik jullie vragen de volgende vragen te beantwoorden. Het duurt zeker niet langer dan twee minuten en de tijd die jullie nemen om een referentie te schrijven.

Hoe effectief was jullie traject?
Hoe tevreden zijn jullie over mijn aanpak van als relatietherapeut?
Hoe was de kwaliteit van de sessies?
Wat is jullie totaal oordeel?
Zouden jullie mij verder aanbevelen?

Zouden jullie een referentie voor willen schrijven?

Ik zou dat zeer op prijs stellen. Ik merk dat stellen toch afgaan op ervaringen van anderen die bij mij zijn geweest. Het hoeft geen lang stuk te zijn. Zolang het maar een oprecht stuk is, met woorden uit jullie hart. Een stuk waarbij stellen die op zoek zijn naar een relatietherapie een gevoel kunnen krijgen wat ze aan mij hebben als hun relatietherapeut.