Cliënten vertellen over hun ervaringen met relatietherapie

Aan het einde van een traject vraag ik altijd aan de stellen waarmee ik werk of zij bereid zijn enkele woorden te schrijven over hun ervaringen met relatietherapie bij mij. Ik vraag ook of ik hun ervaringen mag delen op de website. Zo krijgen andere stellen een indruk van hoe ik werk en wat ik voor hen kan betekenen.

Sommige stellen vinden het leuk om hun ervaringen met mijn begeleiding te vertellen, anderen lieten graag een foto van hun handen maken als blijk van zij hebben bereikt…

Samen weer in verbinding

Deze stellen en vele anderen gingen jullie voor…

Ervaringen van enkele stellen die ik mocht begeleiden…

Wij staan nu samen op de bergtop…

profile-pic

Van een uitzichtloze situatie waar wij zelf niet meer uitkwamen, toch nog besloten om EFT aan te gaan. Bij onze eerste ontmoeting met Reginald voelde het gelijk goed. We voelden ons op ons gemak bij hem en dat vonden wij heel belangrijk om dit samen met hem aan te gaan. Reginald respecteerde ons allebei om wie wij waren. Hij oordeelde nooit of had een mening over iets. Hij was neutraal. Reginald gaf ons handvatten om elkaars emoties beter te leren begrijpen. Samen zijn we door een diep dal gegaan om vervolgens samen weer omhoog te kl